Jonna Fraser

Music

Subscribe om up to date te blijven

Blijft op de hoogte van al het nieuws en acties van Jonna Fraser en schrijf je in op de nieuwsbrief.

Video

Bio

Jonathan “Jonna Fraser”
Grando: Hitkanon, Storyteller, Rapper, Zanger, maar boven

Jonathan ‘Jonna Fraser’ Grando (1992) is een rapper en zanger, maar bovenal een bijzonder gedreven performer. De uit Rotterdam afkomstige storyteller is inmiddels meer dan de helft van zijn leven woonachtig in Zaandam. Op zijn elfde maakte hij kennis met rap om vervolgens de microfoon nooit meer los te laten. Sinds zijn debuut in 2015 heeft hij hard gewerkt en evolueerde hij van rapper naar all round-artiest. Zijn luistercijfers zijn ronduit indrukwekkend te noemen: de teller staat inmiddels op een duizelingwekkende 1,3 miljard (!) streams.

In 2015 bestormde hij met hiphopcollectief New Wave voor het eerst de Nederlandse hitlijsten. Het gelijknamige album kon rekeken op een reeks gouden- en platina platen en zorgde ervoor dat Jonna zijn naam definitief vestigde. In de daaropvolgende jaren ontpopte hij zich tot een onvervalst hitkanon: ‘Ik Kan Je Niet Laten’, ‘Do Or Die’ en ‘Ik Kom Bij Je’; ze staan bij menig fan, festivalbezoeker en radioluisteraar in het geheugen gegrift.

Blessed Nights

Jonna fraser collage

Jonathan “Jonna Fraser” Grando: Hitkanon, Storyteller, Rapper, Zanger, maar boven alles een bijzonder gedreven

The Michellin diner will end at 22:00. From 23:00 ’till 03:00 we will continue the diner with a performance from Jonna Fraser, DJ jayh Martina, DJ JP and more. Don’t want to join the diner? But still want to join the party? Order your regular tickets here.

Chapter